Werken op ons Support Office

Pearle Opticiens is onderdeel van het beursgenoteerde GrandVision, de tweede optiekspeler wereldwijd; gevestigd in 40 landen met 4.300 winkels en 19.500 medewerkers.

Op ons Benelux Support Office in Soesterberg zijn wij regelmatig op zoek naar talenten voor o.a. Finance, Sales, HR, Supply Chain en Marketing.

Bekijk onze Support Office vacatures

GrandVision Benelux

Als absolute marktleider op het gebied van optiek weet GrandVision Benelux elke consument een passende zichtoplossing te bieden. Binnen GrandVision Benelux bieden we een uitdagende en veelzijdige werkomgeving: medewerkers krijgen de mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie en kunnen gebruik maken van een breed aanbod aan trainingen en opleidingen.

Medewerkers hebben plezier in hun werk, wat we terugzien in een mooie score en stijgende lijn in de algemene medewerkers tevredenheid rapportages. Onze succesvolle en dynamische organisatie groeit elk jaar. Het Support Office van GrandVision Benelux is gevestigd in Soesterberg. Wij zijn regelmatig op zoek naar talenten voor o.a. Finance, Sales, HR, Supply Chain en Marketing.

Onze cultuurwaarden

De cultuurwaarden Do Dare Care vertegenwoordigen wie we als GrandVision Benelux zijn en waar we met elkaar voor staan.

DO - Be passionate, work hard and make it happen!
  • Focus on goals and have fun.
  • Take ownership, be committed.

DARE - Guts and glory!
  • Be smart. Challenge the limits.
  • Grow by changing and keep on learning.

CARE - Together we create the best employee and customer experience!
  • Build relationships and loyalty.
  • Care for yourself and each other.