Interne opleidingen

Bij Pearle investeren we graag in onze medewerkers, we leren je nieuwe vaardigheden en bieden kansen om talenten te ontwikkelen. Er wordt veel aandacht besteed aan ‘learning on the job', zodat je alles wat je leert ook direct in praktijk kunt brengen.

Welkom bij de GrandVision Academy!

Maak werk van je persoonlijke ontwikkeling en ontdek waar jouw talenten liggen. Binnen de GrandVision academy bieden wij trainingen en opleidingen op alle niveaus. Van vakopleidingen op MBO-niveau tot een leiderschapstrainingen voor (toekomstige) filiaalmanagers. Er zijn trainingsmogelijkheden op maat voor iedereen!

In de GrandVision Academy stemmen we opleidingen en trainingen precies af op de praktijk in onze winkels en op het support office in Soesterberg. Hierbij maken wij gebruik van classroom trainingen, E-learnings en training on the job.

Leren en groeien

Bij Pearle kan je door het volgen van interne opleidingen steeds verder doorgroeien. Wij willen je alle kansen bieden om het beste uit jezelf te halen. Wij staan voor kwaliteit in onze winkeks. Daarom vinden wij het belangrijk dat je kunt  doorgroeien binnen ons bedrijf. Wij bieden de MBO 4 opleiding Opticien aan die je via onze eigen bedrijfsklassen kunt volgen. Daarnaast kun je bij ons de 2- jarige opleiding tot contactlensspecialist volgen.  Vrijwel alle opleidingen zijn landelijk en/of branche erkend. Je diploma is dus ook buiten Pearle waardevol.

Samen investeren

Als jij energie en tijd wilt investeren in jezelf, dragen wij graag een steentje bij met een goede studiekostenregeling!